Είσοδος
GR | EN

Ποια είναι η διαδικασία για να προγραμματίσω μία Ζωντανή Μετάδοση;

Βήμα 1: Προγραμματίστε μία Μετάδοση

Ακολουθήστε το σύνδεσμο Προγραμματίστε προκειμένου να αιτηθείτε για μία ζωντανή μετάδοση. Για την αίτηση απαιτείται να έχετε ένα email σε κάποιο ίδρυμα-μέλος του GUNet. Όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία της αίτησης θα λάβετε ένα email στο οποίο θα υπάρχουν οι απαραίτητες οδηγίες για τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.

step1

Βήμα 2: Ενεργοποιήστε τη Μετάδοση

Στο email που θα λάβετε από την υπηρεσία livestream θα βρείτε τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να ενεργοποιήσετε την αίτηση σας, μαζί με τα στοιχεία πιστοποίησης που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να εισέλθετε στην υπηρεσία livestream. Τα στοιχεία αυτά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή πριν την έναρξη της προγραμματισμένης μετάδοσης για να εισέλθετε στην υπηρεσία livestream και να τροποποιήσετε ή να διαγράψετε την προγραμματισμένη μετάδοση.

step2_1

Μετά την είσοδο σας στο σύστημα, πηγαίνετε στη στήλη εργαλεία και πατήστε στο κόκκινο tick_red προκειμένου να ενεργοποιήσετε τη μετάδοση.

step2_2

Βήμα 3: Ανακοινώστε το Σύνδεσμο της Μετάδοσης

Στο email που θα λάβετε από την υπηρεσία livestream θα βρείτε επίσης το σύνδεσμο από τον οποίο θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές τη ζωντανή μετάδοση. Το σύνδεσμο αυτό μπορείτε να τον ανακοινώσετε δημόσια ή να τον στείλετε μέσω email σε όποιον επιθυμείτε.

step3_1

Βήμα 4: Ξεκινήστε τη Μετάδοση

Την προγραμματισμένη μέρα και ώρα της ζωντανής μετάδοσης θα πρέπει να εισέλθετε στην υπηρεσία livestream μέσω του συνδέσμου Οι Μεταδόσεις Μου χρησιμοποιώντας τα στοιχεία πιστοποίησης που υπάρχουν στο email που σας έχει σταλεί. Στον πίνακα με τις προγραμματισμένες μεταδόσεις, πατήστε πάνω στο σύνδεσμο Μεταδώστε προκειμένου να μεταφερθείτε στη σελίδα από την οποία θα κάνετε τη μετάδοση.
Για περισσότερες πληροφορίες για το πως να ξεκινήσετε μία μετάδοση, ακολουθήστε το σύνδεσμο Πως θα ξεκινήσω μία προγραμματισμένη Ζωντανή Μετάδοση.

step4_1